top of page

NuFACE apparaten

Alle voordelen van een professionele microstroombehandeling,

in uw eigen handen en in uw eigen tijd.

NuFACE MICROSTROOM APPARATEN shop

NuFACE FIX Starter Kit

Line Smoothing Device

€ 169,95

NuFACE Trinity + ELE

Targeted Attachment for Trinity

Normaal € 551,- NU € 499,-

NuFACE Trinity Starterset

Facial Toning Device

€ 369,-

NuFACE Trinity + TWR

LED Red Light Attachment for Trinity

Normaal € 551,- NU € 499,-

NuFACE MINI Starter Set

Mini Facial Toning Device

€ 219,-

NuBODY by NuFACE

Skin Toning Device

€ 449,-

Onze bekroonde apparaten voor gezichts- en lichaamsversteviging brengen de kracht van microstroom en pro-level, anti-aging huidbehandelingen in de palm van je hand. Naarmate we ouder worden, begint de natuurlijke stroom van ons lichaam langzaam af te breken, wat leidt tot een slappe huid, verlies van contouren en het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels. NuFACE microstroom apparaten geven de natuurlijke stroom van uw huid nieuwe energie, aangezien deze met het ouder worden langzamer gaat. Deze energie boost reist verder dan het huidoppervlak om in slechts 5 minuten per dag te helpen versterken, liften en contouren te geven.

 

We bieden vier microstroom-apparaten om aan uw behoeften te voldoen. Ten eerste is er de door de FDA goedgekeurde NuFACE Trinity®, een ergonomisch apparaat, dat met een zachte microstroom de grote oppervlakken van het gezicht en de hals stimuleert. De Trinity helpt bij het verbeteren van de gezichtscontour, de huidtoon en het verminderen van lijntjes en rimpels.

 

Vervolgens is er de NuFACE® Mini. Met dezelfde microstroom technologie als de Trinity stimuleert de Mini zachtjes de grotere oppervlakken van het gezicht en de hals, maar in een schattig, compact formaat. Net als de Trinity verbetert de Mini de gezichtscontour, de toon en het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels. Hoewel compact, heeft de Mini veel kracht voor een 5-Minute Facial-Lift™ en is het een geweldig microstroom apparaat voor onderweg.

 

De NuFACE FIX® verzacht lijntjes en rimpels rondom de ogen, mond en op het voorhoofd. De FIX is niet groter dan een mascararoller en geeft een zachte stimulatie met behulp van microstromen op de oppervlaktelagen van de huid met een snelle wissende beweging, waardoor fijne lijntjes en rimpels in slechts 3 minuten worden gladgestreken. De FIX kan ook rond de lippen worden gebruikt voor vollere lippen.

 

Om de algehele ervaring compleet te maken, biedt de NuBODY by NuFACE® een veelzijdige lichaamssculptuur routine van 5 minuten. De NuBODY verstevigt, verstevigt en verzacht zichtbaar het uiterlijk van kuiltjes en zorgt voor een gladder silhouet. Het is ontworpen voor de grotere, delen van het lichaam en heeft vier behandelingssferen die een zachte, maar krachtige microstroom afgeven om het uiterlijk van de huid met kuiltjes, ook wel cellulitis genoemd, glad te strijken.

bottom of page