NuFACE Trinity + TWR

NuFACE Trinity + TWR + Gel Primer

Normaal € 551,- NU € 499,-

Inhoud:

  • NuFACE Trinity Apparaat met Facial Trainer opzetstuk

  • NuFACE Wrinkle Reducer opzetstuk

  • NuFACE Hydrating Leave-On Gel Primer 59 ml.

  • Oplaadstation met Power Adapter

  • Snelstartgids

  • 2 jaar fabrieksgarantie

Deze set, voor het gladstrijken van rimpels, bevat het door de FDA goedgekeurde NuFACE Trinity-apparaat dat de gezichtscontouren, de stevigheid en het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels in het gezicht en de hals helpt te verbeteren. 


Het Wrinkle Reducer opzetsuk helpt het uiterlijk van hardnekkige rimpels in het hele gezicht te minimaliseren met gerichte amber-, infrarood- en roodlichttherapie.


Het Trinity apparaat met het het Facial Trainer opzetstuk, stimuleert de grotere oppervlakken van het gezicht en de hals met zachte microstroom om de huid te liften, te contouren en te verstevigen. Verwissel het Trinity's Facial Trainer opzetstuk voor het Wrinkle Reducer opzetsuk om met een precieze combinatie van rood, amber en infrarood licht om volwassen rimpels te behandelen.


NUFACE Leave-On Gel Primer is de eerste stap voordat u  gaat liften. Leace-On Gel Primer zorgt voor een maximale geleiding van  de microstroom en laat het toestel gemakkelijk glijden over de huid voor een optimaal resultaat.

NuFACE Leave-On Gel Primer is parabenenvrij, kleurstofvrij, zoutvrij,  parfumvrij en licht van gewicht en kan na de microstroombehandeling  eenvoudig ingemasseerd worden voor extra hydratatie van de huid.