top of page

Behaal onmiddellijke en cumulatieve resultaten met de klinisch
  bewezen voordelen van microstroom.

Wat is microstroom therapie?

 

Wat is Microstroom?
Microstroom is een van de populairste innovaties in de anti-aging-industrie en wordt gebruikt in de top kuuroorden en medische praktijken voor gezichtscontouring, verstrakking en versteviging van een verouderende huid.

 

Microstroomtechnologie is een low-level stroom die de natuurlijke stroom van het lichaam immiteert en geeft zowel directe als gecumuleerde resultaten. Omdat microstroom sub-zintuiglijke werkt, is de behandeling rustgevend en de meeste klanten voelen helemaal niets.

 

Het is een veilige en effectieve technologie voor klanten die wensen een gezonder en jonger uitziend uiterlijk te bereiken en behouden. De resultaten kunnen enorm spectaculair zijn, dat microstroom behandelingen vaak worden aangeduid als de "5 minuten facelift."

Microstroom.png

Microstroom is een veilige en effectieve technologie voor cliënten die een gezonder, jonger ogend uiterlijk willen bereiken en behouden.

Microstroom NuFACE.png

Herkomst van microstroom behandelingen

Microstroom werd gebruikt bij patiënten met een vorm van zenuwverlamming, wat leidde tot geatrofieerde, verzakkende gezichtsspieren. De low-level stroom trainde hun spieren, hetgeen duidde op een nieuwe anti-aging aanvraag voor de esthetische industrie.

Microstroom wat is dat.png

Hoe werkt Microstroom?

Microstroom is in staat om de huid in het gelaat te stimuleren, door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag naar de aangezichtsspieren te zenden. Van microstroom is aangetoond, dat het de ATP-productie stimuleert, de drijvende factor achter de aanmaak van belangrijke proteïnen, zoals collageen en elastine.

 

Dit verhoogde ATP-niveau zorgt ook voor meer energie in de aangezichtsspieren, vergelijkbaar met hoe regelmatig sporten zorgt voor meer energie in de spieren van ons lichaam. In tegenstelling tot elders in ons lichaam, zijn aangezichtsspieren direct verbonden aan de huid, waardoor het verhogen van de energie in deze spieren zich meestal uit in een verbeterde en gelifte uitstraling.

 

De ENGAGE klinische studie laat een significante verbetering zien in de gezichtscontour en huidtoon en een significante vermindering van rimpels na 60 dagen gebruik van de NuFACE Trinity® Facial Trainer.

 

Ontdek onze microstroom-apparaten

- NuFACE Trinity® met Facial Trainer

- NuFACE® Mini.

- NuFACE FIX

- NuFACE NuBODY

This information should not be applied to claims or the intended use associated with NuFACE devices. The purpose of this information is to educate on the uses and benefits of microcurrent.

  1. http://www.bnm-medical.com/residental/researches/microcurrent-therapy-or-tens/

  2. Cheng (1982). The effects of electric currents on ATP generation, protein synthesis, and membrane transport in rat skin. Clin Orthop Relat Res. (171):264-72.

  3. Dermal Fillers | The Ageing Skin Archived 2011-05-13 at the Wayback Machine. Pharmaxchange.info. Retrieved on 2021-1-14.

  4. Mithieux, SM; Weiss, AS (2005). "Elastin". Advances in Protein Chemistry. 70: 437–61. doi:10.1016/S0065-3233(05)70013-9. ISBN 9780120342709. PMID 15837523.

SHOP HIER JE FAVORIETE APPARAAT

NuFACE FIX Starter Kit

Line Smoothing Device

€ 169,95

NuFACE Trinity + ELE

Targeted Attachment for Trinity

Normaal € 551,- NU € 499,-

NuFACE Trinity Starterset

Facial Toning Device

€ 369,-

NuFACE Trinity + TWR

LED Red Light Attachment for Trinity

Normaal € 551,- NU € 499,-

NuFACE MINI Starter Set

Mini Facial Toning Device

€ 219,-

NuBODY by NuFACE

Skin Toning Device

€ 449,-

bottom of page