top of page

Fijne lijntjes & rimpel behandeling

Verminder de verschijning van fijne lijntjes en rimpels met onze Wrinkle Reducer en  rode LED lichttherapie  passend op uw NuFACE Trinity apparaat om te werken aan de zichtbaarheid van huidverstrakking.

Behandeltijd:

3 - 21 minuten

NuFACE Trinity® met Facial Trainer

én

NuFACE Trinity® Wrinkle Reducer Attachment

Ben er zeker van dat u uw NuFACE Trinity apparaat vóór het eerste gebruik volledig opgeladen hebt. 

Dit kunt u zien aan het blauwe licht vooraan op uw NuFACE Trinity.

In de lader of aan de oplaadsnoer verschijnt, indien volledig opgeladen, een aaneengesloten halve cirkel van blauw licht. Tijdens het opladen ziet u in tegenstelling een knipperend blauw licht.

STAP 1: VOORBEREIDING

 1. Reinig de huid met een olievrije reiniger, verwijder make-up, oliën en onzuiverheden. Ideaal zijn Prep-N-Glow™ Cloths!  
  Optioneel: Breng bij voorkeur NuFACE serum aan door in de huid te tikken met uw vingertoppen. 

 2. Zet uw apparaat aan door op de ON/OFF-knop te drukken. Druk op de intensiteit bedieningsknop totdat u het maximale niveau heeft bereikt. De intensiteit kan op ieder gewenst moment worden aangepast.

STAP 2: BEHANDEL

De onderstaande behandelingen zijn suggesties op basis van zorgwekkende gebieden. U kunt deze behandelingen volgen of ervoor kiezen om de NuFACE Trinity Wrinkle Reducer te gebruiken voor elk gebied van het gezicht waar u fijne lijntjes en rimpels heeft. Plaats de NuFACE Trinity Wrinkle Reducer direct boven het fijne lijntjes en rimpels en houd gedurende 3 minuten voor elk gebied van zorg.

 1. Linker bovenlip, onderlip en lagere wang/kaak: Plaats de NuFACE Trinity Wrinkle     Reducer in direct contact met de huid daar waar de fijne lijntjes en rimpels in het         aangegeven gebied zitten (positie 1). In positie houden, totdat u de pieptoon hoort (3 minuten). 

 2. Linker boven wang: Plaats de NuFACE Trinity Wrinkle Reducer in direct contact met de huid daar waar de fijne lijntjes en rimpels in het aangegeven gebied zitten 
  (positie 2). In positie houden, totdat u de pieptoon hoort (3 minuten). 

 3. Links onder ogen (oogkas van het oog): Plaats de NuFACE Trinity Wrinkle Reducer in direct contact met de huid daar waar de fijne lijntjes en rimpels in het aangegeven gebied zitten (positie 3). In positie houden, totdat u de pieptonen hoort (3 minuten). Behandel niet het bovenste ooglid. 

 4. Rechter bovenlip, onderlip en lagere wang/kaak: Plaats de Wrinkle Reducer in direct contact met de huid over fijne lijntjes en rimpels daar waar de fijne lijntjes en rimpels in het aangegeven gebied zitten (positie 4). In positie houden, totdat u de pieptoon hoort (3 minuten). 

 5. Rechts bovenste wang: Plaats de NuFACE Trinity Wrinkle Reducer in direct contact met de huid daar waar de fijne lijntjes en rimpels in het aangegeven gebied zitten (positie 5). In positie houden, totdat u de pieptoon hoort (3 minuten). 

 6. Rechts onder de ogen (oogkas van het oog): Plaats de NuFACE Trinity Wrinkle Reducer in direct contact met de huid daar waar de fijne lijntjes en rimpels in het aangegeven gebied zitten (positie 6). In positie houden, totdat u de pieptoon hoort (3 minuten). Behandel niet het bovenste ooglid. 

 7. Voorhoofd: Plaats de NuFACE Trinity Wrinkle Reducer in direct contact met de huid daar waar de fijne lijntjes en rimpels in het aangegeven gebied zitten (positie 7). In positie houden, totdat u de pieptoon hoort (3 minuten).

STAP 3: AFSLUITEN

 1. Schakel het NuFACE apparaat uit door op de ON/OFF-knop te drukken en verwijder de overtollige gel van het apparaat. 

 2. Plaats uw apparaat op zijn laadstation of plaats aan de oplaadsnoer, zodat het klaar is voor het volgende gebruik. 

 3. Optioneel: Vervolg met je NuFACE microstroom behandeling. Zie 5 minuten face lift of de geavanceerde 15 minuten face lift.

REINIGEN VAN HET TRINITY APPARAAT

 1. Pak een tissue of bevochtig een washandje met water. Veeg over de leds van het TWR attachment, nadat deze is afgekoeld.
  Als het een tijdje geleden is dat u voor het laatst uw apparaat schoongemaakt heeft dan alcohol gebruiken met een tissue (niet te nat maken).

 2. Omdat de NuFACE is een elektrisch apparaat, is het essentieel om ervoor te zorgen dat het product - zoals gel of make-up – niet in de naden gaan zitten, of op een van de elektrische aansluitingen. Een met water bevochtigd washandje kan worden gebruikt om de buitenzijde te reinigen, maar water mag niet worden gebruikt om de contacten of interne onderdelen te reinigen. 

 3. Als er zich product bevindt bij de contacten onder het attachment dan een wattenstaafje bevochtigen (niet een watje) met alcohol, veeg het schoon, droog het af en laat het aan de lucht drogen minstens een uur voor gebruik.
   

bottom of page