top of page

Introductie van Ionplex™

Geïoniseerde huidverzorging:
FIRMING AND BRIGHTENING SILK CRÈME

Als bliksem in een fles. Onze NIEUWE unieke formule in combinatie met een mix van elektrisch geladen mineralen, ijswater en een golf van actieve ingrediënten voor optimale resultaten en een gezonde, jonger uitziende huid.

FIRMING AND BRIGHTENING SILK CRÈME
 

Deze, door de FDA goedgekeurde, luxueuze serum-crème-activator wordt aangedreven door het NuFACE Ionplex™ en 8-Phyto-actieve ingrediënten om uw microstroom te geleiden, terwijl het vocht tot 48 uur vasthoudt en de huid voedt om een stevigere en helderdere teint te bevorderen al na één enkele behandeling met microstroomtechnologie.

HOE HET WERKT?

VOEDEN MET...

8-PHYTO ACTIEVE INGREDIËNTEN

Onze krachtige mix van sneeuwpaddestoel, klaverbloemextract, Afrikaans bladsapextract, madeliefjebloemextract, drakenfruitextract, zomersneeuwvlokextract, gemberwortelextract en zonnebloemzaadolie zorgen samen voor een gezonde, jeugdige uitstraling.

 

ACTIVEREN MET...

NUFACE IONPLEX™ gepatenteerde mix van elektrisch geladen mineralen om de huid te voeden en de microstroom van uw apparaat naar de spieren over te brengen.

 

 

HYDRATEN MET...

HYALURONZUUR om de huid voller te maken en vocht vast te houden.

IJSWATER om de ionische omgeving op het huidoppervlak in evenwicht te brengen en het algehele vochtgehalte te helpen verbeteren.

 

VERSTEVIGEN MET...

AFRICAN LEAF JUICE om de natuurlijke productie van collageen en elastine door de huid te ondersteunen voor een steviger, voller uiterlijk.

 

VERLHELDEREN MET...

TIME-RELEASE NATURAL BLEND - een drietal extracten van zomersneeuwvlokje, madeliefjebloem en drakenfruit om een helderdere, egaler uitziende huidskleur te bevorderen.

HOE TE GEBRUIKEN?

  1. Zorg ervoor dat de huid schoon en droog is

  2. Strijk een dunne maskerachtige laag Firming and Brightening Silk Crème in secties over uw hals en gezicht

  3. Gebruik uw favoriete NuFACE-microstroomapparaat voor het verstrakken, verstevigen en contouren van de huid

  4. Volg met je favoriete serums, vochtinbrengende crème en SPF

-------> Bevatten geen oliën, alcohol, parabenen, dierlijke ingrediënten, geuren of sulfaten

bottom of page