top of page

Hoe te gebruiken

De upgrade van onze 5 minuten face lift is de 15 minuten lift. Met deze verbeterde behandeling, die een mix van glijders bevat, voor een betere contour en verstevigende resultaten voor huidverstrakking.

Behandeltijd:

15 minuten

NuFACE TRINITY

NuFACE Trinity® met Facial Trainer

NuFACE MINI

of

NuFACE® mini

Ben er zeker van dat u uw NuFACE Trinity apparaat vóór het eerste gebruik volledig opgeladen hebt. 

Dit kunt u zien aan het blauwe licht vooraan op uw NuFACE Trinity.

In de lader of aan de oplaadsnoer verschijnt, indien volledig opgeladen, een aaneengesloten halve cirkel van blauw licht. Tijdens het opladen ziet u in tegenstelling een knipperend blauw licht.

 

Gebruikt u de NuFACE mini? Schakel het apparaat uit en weer aan na elke behandelsessie zoals onderstaand beschreven. Het NuFACE mini apparaat schakelt zichzelf automatisch uit na 5 minuten te zijn gebruikt.

 

STAP 1: VOORBEREIDING

 1. Reinig de huid met een olievrije reiniger, verwijder make-up, oliën en onzuiverheden. Ideaal zijn Prep-N-Glow™ Cloths

  • Optioneel: Breng bij voorkeur NuFACE serum aan door in de huid te tikken met uw vingertoppen. 

 2. Breng de NuFACE Gel Primer aan.

  • Doe dit steeds op één gezichtsgebied per keer, waarna de behandeling volgt

  • Begin met het aanbrengen van De NuFACE Gel Primer op uw linkerwang

  • Breng de NuFACE Gel Primer aan in een laag zoals een masker voor de huid

  • De huid van het te behandelen gezichtgebied (uw linker wang) ziet eruit alsof deze nat is

  • Tijdens de behandeling voelt u, bij het goed en voldoende aanbrengen van de NuFACE Gel Primer niets

 3. Zet uw NuFACE Trinity apparaat aan door op de ON/OFF-knop te drukken. Gebruik de maximale intensiteit door het indrukken van de "plus"-knop.

  • U hoort bij het bereiken vande maximale intensiteit een "biep" en u ziet dat de halve cirkel een aaneengesloten blauw licht vertoont. 

STAP 2: LIFT

Stap 2 - NuFACE LIFT

Behandeling 1: Verbeter de defintie van de wang contour

 

 1. Wang en kaaklijn: Plaats de onderste bol op de linker kaaklijn met de bovenste bol     enigszins buiten de hoek van de mond (positie 1). Langzaam naar boven glijden     richting onderkant van het oor, totdat u de pieptoon hoort (5 seconden). 

 2. Midden gedeelte wang: Plaats de onderste bol onder de hoek van de mond met de bovenste bol boven de hoek van de mond (positie 2). Langzaam naar boven glijden richting middenkant van het oor, totdat u de pieptoon hoort (5 seconden). 

 3. Boven gedeelte wang: Plaats de onderste bol buiten de hoek van de mond en de bovenste bol langs de kant van de neusvleugel (positie 3). Langzaam naar boven glijden richting bovenkant van het oor, totdat u de pieptoon hoort 
  (5 seconden). De bollen niet plaatsen in het gebied rond de ogen. Glijd altijd langs het orbitale bot onder het oog. 

 4. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks nog twee keer. 

 

Zodra u de bovenstaande 3 keer hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder.

Stap 2 - NuFACE LIFT

Behandeling 2: Verbeter de definitie van de kaken/kaaklijn

 

 1. Wang en kaaklijn: Plaats de bollen horizontaal op de kaaklijn, vanaf het midden van   de kin (positie 1). Lift de huid en houdt vast voor 1-2 pieptonen (5-10 seconden).

 2. Centrum van kaaklijn: Plaats de bollen horizontaal op de kaaklijn in het midden van de kaaklijn (positie 2). Lift de huid en houdt vast voor 1-2 pieptonen (5-10 seconden). 

 3. Rand van kaaklijn: Plaats de bollen horizontaal op de kaaklijn, naar de rand van de kaaklijn (positie 3). Lift de huid en houdt vast voor 1-2 pieptonen (5-10 seconden).

 

Zodra u het bovenstaande hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder. Het is niet nodig om dit onderdeel te herhalen.​

Stap 2 - NuFACE LIFT

Behandeling 3: Verbeter de definitie van de kaaklijn en wang

 

 1. Wang en kaaklijn: Plaats de onderste bol verticaal op de kaaklijn met de bovenste bol enigszins buiten de hoek van de mond (positie 1). Lift de huid en houdt vast gedurende 1-2 pieptonen (5-10 seconden). 

 2. Wang en nasolabiale plooi: Plaats de onderste bol verticaal op de kaaklijn en de bovenste bol iets onder het onderste jukbeen (positie 2). Lift de huid en houdt vast gedurende 1-2 pieptonen (5-10 seconden). 

 3. Wang en jukbeen: Plaats de onderste bol verticaal op het einde van de kaaklijn en de bovenste bol iets onder het jukbeen (positie 3). Lift de huid en houdt vast gedurende 
  1-2 pieptonen (5-10 seconden). 

 

Zodra u het bovenstaande hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder. Het is niet nodig om dit onderdeel te herhalen.

Stap 2 - NuFACE LIFT

Behandeling 4: Verbeter de contour van uw wang

 

 1. Lagere jukbeen: Plaats de bollen horizontaal net enigszins buiten de mondhoek
  (positie 1). Lift de huid en houdt vast gedurende 1-2 pieptonen (5-10 seconden). 

 2. Lagere jukbeen: Plaats de bollen horizontaal met de rechter bol onder het onderste jukbeen (positie 2). Lift de huid en houdt vast gedurende 1-2 pieptonen
  (5-10 seconden). 

 3. Bovenste jukbeen: Plaats de bollen horizontaal met de rechter bol onder het bovenste jukbeen (positie 3). Lift de huid en houdt vast gedurende 1-2 pieptonen
  (5-10 seconden). 

 

Zodra u het bovenstaande hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder. Het is niet nodig om dit onderdeel te herhalen.

Stap 2 - NuFACE LIFT

Behandeling 5: Verhoog wenkbrauw & verminderen van voorhoofd rimpels 

 

 1. Plaats beide bollen horizontaal boven het begin van de wenkbrauw (positie 1).         Langzaam naar boven glijden richting de haarlijn totdat u de pieptoon hoort
  (5 seconden). 

 2. Plaats beide bollen horizontaal, iets boven de boog van de wenkbrauwen
  (positie 2). Langzaam naar boven glijden richting de haarlijn totdat u de pieptoon hoort (5 seconden). 

 3. Plaats beide bollen horizontaal, iets boven de dunne kant van de wenkbrauw (positie 3). Langzaam naar boven glijden richting de haarlijn totdat u de pieptoon hoort (5 seconden). 

 4. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks twee keer. 

 

Zodra u het bovenstaande 3 keer hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder.


 

Stap 2 - NuFACE LIFT

Behandeling 6: rimpels verminderen en verstevigen van het voorhoofd

 

 1. Midden van het voorhoofd (rechtsonder): Plaats beide bollen horizontaal, boven het   midden van het voorhoofd (positie 1). Lift de huid en houdt vast gedurende 1-2 pieptonen (5-10 seconden). 

 2. Midden van het voorhoofd (rechtsboven): Plaats beide bollen horizontaal, boven het midden van het voorhoofd (positie 2). Lift de huid en houdt vast gedurende 1-2 pieptonen (5-10 seconden). 

 3. Onderkant voorhoofd (linksonder): Plaats beide bollen horizontaal, boven de dunne kant van de wenkbrauw (positie 3). Lift de huid en houdt vast gedurende 1-2 pieptonen (5-10 seconden). 

 4. Bovenkant voorhoofd (linksboven): Plaats beide bollen horizontaal, boven de dunne kant van de wenkbrauw (positie 4). Lift de huid en houdt vast gedurende1-2 pieptonen (5-10 seconden).

 

 

 

Herhaal de behandelingen 1 t/m 6 aan de andere kant van uw gezicht.

STAP 3: AFSLUITEN

 1. Schakel het NuFACE apparaat uit door op de ON/OFF-knop te drukken en verwijder de overtollige gel van het apparaat. 

 2. Plaats uw apparaat op zijn laadstation of plaats aan de oplaadsnoer, zodat het klaar is voor het volgende gebruik.

 3. Verwijder de overgebleven Gel Primer van uw gezicht met een vochtige doek of doekje. 

 4. Pas uw favoriete NuFACE Serum toe of gebruik uw normale huidverzorgingsroutine.

REINIGEN VAN HET TRINITY APPARAAT

 1. Bevochtig een washandje met water. Veeg over sferen (bollen) van het apparaat om de gel te verwijderen.
  Als het een tijdje geleden is dat u voor het laatst uw apparaat schoongemaakt heeft dan alcohol gebruiken met een tissue (niet te nat maken).

 2. Omdat de NuFACE is een elektrisch apparaat, is het essentieel om ervoor te zorgen dat het product - zoals gel of make-up – niet in de naden gaan zitten, of op een van de elektrische aansluitingen. Een met water bevochtigd washandje kan worden gebruikt om de buitenzijde te reinigen, maar water mag niet worden gebruikt om de contacten of interne onderdelen te reinigen. 

 3. Als er zich product bevindt bij de vergulde contacten onder de de sferen dan een wattenstaafje bevochtigen (niet een watje) met alcohol, veeg het schoon, droog het af en laat het aan de lucht drogen minstens een uur voor gebruik.

  LET OP: het gebruik van andere gels dan de NuFACE gels kan de bollen aantasten.

Reinigen TRINITY apparaat
bottom of page