top of page
Behandeltijd:

2 minuten

Voor het beste resultaat, voert u de behandeling 5 dagen in de week uit gedurende 60 dagen. 

 

Om het resultaat te behouden, voert u de behandeling 2 tot 3 dagen per week uit.

NuFACE Trinity® met Facial Trainer

of

NuFACE® mini

Controleer eerst of uw NuFACE Trinity apparaat vóór het eerste gebruik volledig opgeladen is. Dit kunt u zien aan het blauwe licht aan de voorzijde van uw NuFACE Trinity: ziet u een aaneengesloten halve cirkel van blauw licht wanneer uw NuFACE Trinity zich in de lader of aan het oplaadsnoer bevindt, dan is uw NuFACE Trinity volledig opgeladen. Is het opladen nog niet voltooid, dan ziet u een knipperend blauw licht.

STAP 1: VOORBEREIDING

 1. Reinig de huid met een olievrije cleanser.. Ideaal voor het in één handeling verwijderen van make-up, oliën en onzuiverheden zijn de NuFACE Prep-N-Glow™ Cloths. Uw huid wordt dankzij de micro-dots aanvullend zachtjes gepeeld en verzorgd.

  • ​Optioneel: Door hetNuFACE Lifter Infusion Serum te gebruiken, wordt uw huid nog stralender, steviger en voor uw huidverstrakking. Breng het serum aan met een zacht tikkende beweging van uw vingertoppen. 

 2. Breng de NuFACE Gel Primer aan.

  • Breng de NuFACE Gel Primer van uw keuze aan. Deze dient u als maskerlaag op de gebieden die u wilt behandelen aan te brengen, om ervoor te zorgen dat u de microstroomgolven niet voelt en de microstroom perfect zijn werk kan doen. De huid moet nat lijken en u moet weinig tot geen gevoel van het apparaat ervaren. Tip: Pas een NuFACEserum toe onder uw Gel Primer, zoals de professionals doen!

 3. Zet uw NuFACE Trinity apparaat aan door op de ON/OFF-knop te drukken. Gebruik de maximale intensiteit door het indrukken van de ‘plus’-knop.

  • Bij het bereiken van de maximale intensiteit hoort u een ‘biep’ en laat de halve cirkel een aaneengesloten blauw licht zien. 

STAP 2: LIFT

Het liften van de hals

​NuFACE hals behandeling

 1. Plaats de bollen in positie 1 iets uit het midden, vermijd de middellijn van de hals

 2. Glij naar de achterkant van de hals totdat u de piep hoort

 3. Herhaal deze beweging nogmaals zoals op de afbeelding bij positie 2 en 3

 4. Keer terug naar positie 1 en herhaal deze reeks nog twee keer

 5. Herhaal deze glijbeweging aan de andere kant van de hals om de behandeling te voltooien

 6. Gebruikt u de NuFACE Hydrating Leave-on Gel Primer, masseer dan het restant zacht in de huid met opgaande bewegingen

Het liften van de hals

Geavanceerde hals behandeling

Onderkant van de hals

 

 1. Plaats de bollen verticaal in positie 1 iets uit het midden, vermijd de middellijn van de hals

 2. Lift de huid en houd vast voor 1-2 pieptonen ( 5 tot 10 seconden)

 3. Herhaal dit op posities 2, 3 en 4. Houd elke positie vast voor 1-2 pieptonen (5 tot 10 seconden)

  Niet herhalen.

 

Het liften van de hals

Geavanceerde hals behandeling

Bovenkant van de hals

 

 1. Plaats de bollen verticaal in positie 1 iets uit het midden, vermijd de middellijn van de hals

 2. Lift de huid en houd vast voor 1-2 pieptonen ( 5 tot 10 seconden) 3.   Herhaal dit op posities 2, 3 en 4. Houd elke positie vast voor 1-2 pieptonen ( 5 tot 10 seconden)

 

STAP 3: AFSLUITEN

 1. Schakel uw NuFACE Trinity apparaat uit door op de ON/OFF-knop te drukken en verwijder de overtollige gel van het apparaat.

 2. Plaats uw apparaat in het laadstation of aan het oplaadsnoer, zodat u het de volgende keer meteen weer kunt gebruiken.

 3. Verwijder de overgebleven Gel Primer (indien u niet de Hydrating Leave-on Gel Primer gebruikt) van uw gezicht met een vochtige tissue of vochtig doekje.

 4. Pas uw favoriete NuFACE Serum toe of uw normale huidverzorgingsroutine.

REINIGEN VAN HET TRINITY APPARAAT

 1. Bevochtig een washandje met water. Veeg over de koppen (bollen) van het apparaat om de gel te verwijderen. Als het een tijdje geleden is dat u voor het laatst uw apparaat schoongemaakt heeft, gebruik dan een met alcohol natgemaakte tissue (niet te nat maken).

 2. Omdat uw NuFACE Trinity een elektrisch apparaat is, is het essentieel om ervoor te zorgen dat verzorgingsproducten - zoals gel of make-up - niet in de naden gaan zitten, of op een van de elektrische aansluitingen. U kunt een met water bevochtigd washandje gebruiken om de buitenzijde te reinigen, maar de contacten of interne onderdelen mogen niet met water gereinigd worden.

 3. Zit er gel, make-up of een ander verzorgingsproduct bij de vergulde contacten onder de bollen, bevochtigdan een wattenstaafje (niet een watje) met alcohol, veeg het product voorzichtig weg, droog het af en laat het tenminste een uur voor gebruik aan de lucht drogen.

LET OP: het gebruik van andere gels dan de NuFACE gels kan de bollen aantasten.

 Verbeter de definitie van de kaken/kaaklijn

 

 1. Plaats de bollen horizontaal op de kaaklijn, vanaf het midden van de kin (positie 1). Lift de huid en houd vast voor 1-2 pieptonen (5-10 seconden)

 2. Plaats de bollen horizontaal op de kaaklijn in het midden van de kaaklijn (positie 2). Lift de huid en houd vast voor 1-2 pieptonen (5-10 seconden) .    

 3. Plaats de bollen horizontaal op de kaaklijn, naar de rand van de kaaklijn (positie 3). Lift de huid en houd vast voor 1-2 pieptonen (5-10 seconden)

 

bottom of page