top of page
6070 TWR attachment (9).png

Trinity Wrinkle & Reducer?

01

Begin met een schone, droge huid. Breng een maskerachtige laag FIX Serum aan op de te behandelen gebieden voor een gladdere, jonger uitziende huid.

PREP

02

Gebruik de FIX "feathering" -techniek om fijne gezichtslijnen weg te werken met het NuFACE FIX-apparaat om een meest gladde huid te onthullen.

LIFT

03

Beëindig de behandeling  met het NuFACE FIX-apparaat voor meer volume en een natuurlijk perfecte pruillip en een sprankelende oogopslag.

HERHAAL

GEZICHTSBEHANDELING OP AANVRAAG

FIX ---------->
 

Het NuFACE FIX™ Line Smoothing Device geeft huid een oppepper met zichtbaar stevigere, gladdere en strakkere resultaten en een verjongde uitstraling rondom de ogen, mond en op het voorhoofd. Met dit penformaat microstroom beauty device wordt huidverzorging in slechts 3 minuten naar een compleet nieuw niveau getild.

HOE HET WERKT?

Het NuFACE FIX-apparaat biedt zachte NuFACE-microcurrent-energie om het uiterlijk van de huid onmiddellijk strakker, gladder en strakker te maken.

 

Het NuFACE FIX Serum, het eerste op microstroomtechnologie Skincare™ in serumvorm ooit. Deze formule werkt in het huidoppervlak, gaat vroegtijdige tekenen van huidveroudering tegen en biedt langdurige hydratatie.

HOE TE GEBRUIKEN?

  1. Breng een maskerachtige laag NuFACE FIX™ Serum aan op het geselecteerde, te behandelen gebied
     

  2. Behandel de probleemgebieden aan de hand van de NuFACE FIX™ ‘feathering’ techniek zoals aangegeven
     

  3. Deze snelle veegbeweging zorgt voor een ware uitbarsting van energie die de huid verstevigt en glad en strak maakt

bottom of page