Nieuw! Colorescience Color Balms Endless Sunset Collectie

 

Met trots introduceren wij de nieuwste toevoeging aan de huidige Sunforgettable Total Protection Collectie van Colorescience:

Color Balm Endless Sunset Collection SPF 50

Naast de bestaande tinten; Berry, Blush en Bronze, is de Color Balm Collectie uitgebreid met drie nieuwe tinten. Deze nieuwe set bevat een trio van levendige tinten uit de gloeiende horizon van Endless Sunsets.

Color Balm Endless Sunset Collection wordt op 7 juni 2022 voor iedereen gelanceerd.

De universeel flatterende en ultra-hydraterende SPF-balsems bieden uitgebreide bescherming tegen UVA/UVB, vervuiling, blauw licht en infraroodstraling. De veelzijdige balsems kunnen op lippen, wangen en ogen worden gebruikt. Met hun opbouwbare, aanpasbare kleur, geven ze hydratatie en bieden een ongeëvenaarde bescherming.

Hydrateert en beschermt

Elke tint is voorzien van de gepatenteerde Enviroscreen®-technologie. Deze staat voor hydraterende, met antioxidanten verrijkte, volledig minerale formules die beschermen tegen vrije radicalen en oxidatieve stress.


Deze nieuwe set bestaat uit de kleuren:

- Pink Sky, een warme rosé roze kleur.
- Violet Haze, een koele. roze-paarse kleur.
- Golden Hour, een warme, parelmoer koraal kleur.

Color Balm Endless Sunset Collection is vanaf 7 juni 2022 te bestellen en wordt exclusief als set verkocht.

Bestelinformatie - Color Balm Endless Sunset Collection (3-pack)

Artikelnummer: 5087
Adviesprijs € 87,95

Direct online inkopen kan via de Inkoopmodule met jouw persoonlijke inloggegevens.

 

•Gebruikersnaam: [Email]

•Wachtwoord: [Wachtwoord]


We hebben in het Business Center mappen toegevoegd met daarin alle afbeeldingen van en informatie over dit nieuwe Colorescience® product. Je kunt hierop inloggen met jouw persoonlijke inloggegevens. Heb je nog geen persoonlijke login voor het Business Center? Stuur dan een e-mail naar info@jc-imp.nl met daarin je e-mailadres. Je ontvangt dan van Sharefile een e-mail met instructies om je wachtwoord in te stellen.

Wil je ook van de mogelijkheid gebruik maken om de producten van Colorescience® te gaan verkopen of wil je meer informatie? We staan je graag te woord via telefoon op +31 (0)413 820 206 of via e-mail op info@jc-imp.nl

Vriendelijk groetend,