Banner_allureaward2020

Website summertime thuis

Wat is lichttherapie met rood licht?

 

Lichttherapie met rood licht is een bewezen methode om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, onderbouwd door talrijke onderzoeken en klinische studies. In esthetische toepassingen wordt rood licht vaak gemaakt middels LED’s (Light Emitting Diodes), die lichtenergie produceren, waarbij nauwelijks warmte vrijkomt; een niet-invasieve comfortabele ervaring voor de client. Het is een veilige en effectieve technologie voor cliënten, die op een natuurlijke manier fijne lijntjes en rimpels willen verminderen en hun algemene uitstraling willen verbeteren. Optimale resultaten worden bereikt door regelmatig gebruik, waarbij na 6-8 weken de vermindering van fijne lijntjes en rimpels het grootst is.

Hoe is lichttherapie met rood licht ontdekt?


In een poging om een oplossing te vinden om in de ruimte planten te laten groeien en astronauten eten te geven, heeft NASA de hulp ingeroepen van in planten gespecialiseerde biologen, die in hun zoektocht naar antwoorden van LED licht zochten. Toen LED’s bewezen succesvol te zijn bij de groei van planten, onderzocht NASA het gebruik van LED therapie bij wondgenezing en dat bleek ook positieve resultaten te geven. Dit onderzoek werd de basis voor de ontwikkeling van de innovatieve en krachtige LED’s, die tegenwoordig worden gebruikt in een diversiteit van esthetische toepassingen. (Bron)

Hoe werk therapie met rood licht?

 

Elke kleur licht heeft een verschillende golflengte, die indringt in de huid tot een voor die golflengte specifieke diepte. Gekleurd licht met de golflengtes van rood, amber en infrarood dringen door tot in de dermis, de huidlaag die verantwoordelijk is voor de productie van collageen en elastine. Op dezelfde manier waarop planten chlorophyl gebruiken om zonlicht om te zetten in plantaardige weefsels, kan licht natuurlijke intracellulaire reacties triggeren in onze huidlagen. Huidbeschadiging, die resulteert in zichtbare fijne lijntjes en rimpels, bevinden zich in de dermis, waardoor therapie met rood licht een zeer effectieve manier is om die symptomen te behandelen.

 

Leer meer over ons rood licht apparaat - NuFACE Trinity® Wrinkle Reducer

CONTACT

Adres

Frisselsteinstraat 8

5461 AD, Veghel

info@mynuface.nl \\ Tel: + 31 (0) 413 - 820 206 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
Openingstijden

Maandag – Vrijdag  09.00 – 17.30 uur

 

 

Voor pers gerelateerde zaken:

Customized Media

Mirjam van der Meer

E: mirjam.vandermeer@customizedmedia.nl

T: (0) 20 - 207 71 70 90

© 2019 by JC Imp BV