top of page
NuBODY

ZELFVERTROUWEN OVER JE LICHAAM HEB JE VANAF NU IN EIGEN HAND.

NuBODY is het eerste FDA-goedgekeurde thuis microcurrent-apparaat dat zichtbaar de huid van het lichaam verstevigt en de verschijning van putjes wegneemt.

+ HUIDVERSTEVIGING

+ HUIDVERSTRAKKING

+ MAAKT PUTJES MINDER ZICHTBAAR

11NF_NuBody-1800x1800.jpg

ECHTE RESULTATEN

Voor foto NuBODY

Voor(1)

Na foto NuBODY

Na 30 dagen(1)

Voor foto NuBODY

Voor(1)

Voor foto NuBODY

Voor(2)

Na foto NuBODY

Na 30 dagen(1)

Na foto NuBODY

Na 60 dagen(2)

Voor foto bovenarm NuBODY

Voor(3)

Na foto bovenarm NuBODY

Na 30 dagen(3)

Voor foto bovenarm NuBODY

Voor(3

Na foto bovenarm NuBODY

Na 30 dagen(3

(1) Niet bewerkte foto's bij de basislijn en 30 dagen bij de NuBODY klinische studie met 5x per week gebruik van NuBODY gedurende 30 dagen.

(2) Niet bewerkte foto's op basis van gebruik door de consument. Producten werden 5x per week gebruikt gedurende 60 dagen. LEES VOLLEDIGE UITLEG

(3) Afbeeldingen gebaseerd op resultaten van consumentengebruik. Producten die gedurende 60 dagen 5x per week werden gebruikt: NuFACE Hydrating Leave-On Gel Primer en het NuBODY device. Uw resultaten kunnen variëren op basis van huidaandoeningen. Optimale resultaten worden bereikt bij regelmatig gebruik.

OVER NuBODY

NuBODY helpt u bereiken wat voeding en lichaamsbeweging alleen niet kan.

In een onafhankelijk klinisch onderzoek werd NuBODY gedurende 60 dagen 5 minuten per dag gebruikt om milde tot matige cellulite aandoeningen op de dijen en billen te behandelen. De resultaten spreken voor zich.

92%

van de vrouwen vertoonden een toename van de verstrakking van de huid*

84%

van de vrouwen vonden hun huid steviger ogen*

80%

van de vrouwen vond hun huid gladder*

* NuBODY Clinical Study 60-daagse resultaten. Een single-center, niet-gerandomiseerde, eenarmige proef om de prestaties van het NuBODY huidverstevigingsapparaat te evalueren voor de behandeling van milde tot matige cellulitis op de dijen en de billen (individuele resultaten kunnen variëren). Studie nummer C17-D012.

NuBODY

HOE HET WERKT


Microstroom voor IEDEREEN


Naarmate we ouder worden, begint de natuurlijke stroom van ons lichaam te vertragen (zoals ons metabolisme), wat leidt tot een slappe huid en contourverlies. Microstroom is een low-level stroom die de natuurlijke stroom van het lichaam imiteert en onmiddellijke en cumulatieve resultaten kan opleveren.

Het NuBODY device is speciaal ontworpen om met vier behandelingsferen, die synergistisch samenwerken, een krachtige maar zachte stroom van gerichte microstroom naar de grotere, dichtere delen van het lichaam te produceren.

Verstrak
Verbetert het uiterlijk van een slappe huid.

Verstevig
Helpt bij het verstevigen van de huid

Gladder

Verbetert bij de verschijning van rimpelingen en kuiltjes.

HOE TE GEBRUIKEN


3 Eenvoudige stappen

Gebruik 5 minuten per dag per behandelingsgebied. Gebruik de eerste 60 dagen 5 dagen per week. Gebruik na 60 dagen 2-3 dagen per week om de resultaten te behouden.

Reinig het te behandelen gebied met een olievrije reiniger. Breng onze NuFACE Gel Primer zo aan alsof u een masker aanbrengt.

Glijd met het NuBODY device in opwaartse richting over het te behandelen gebied gedurende 5 minuten, totdat het apparaat vanzelf uit gaat.

Glijd langzaam en gebruik medium druk. Om rimpeltjes of kuiltjes gladder te maken, houdt u het NuBODY device, zonder te glijden, op het gebied voor 5 minuten, totdat deze vanzelf uit gaat.

Masseer de gel die achtergebleven is in de huid voor extra verstevigende voordelen voor uw huid.

NuBODY
bottom of page