top of page
NuFACE_Logo_Wht.png

HOE FIX JIJ HET?

PREP - LIFT - HERHAAL

+ Gratis NuFACE FIX Line Smoothing Serum t.w.v. €27,60

6050 NuFACE FIX kit.png

NuFACE FIX
NuFACE FIX + Gratis Serum
€ 169,95

Het NuFACE FIX™ Line Smoothing Device geeft huid een oppepper met zichtbaar stevigere, gladdere en strakkere resultaten en een verjongde uitstraling rondom de ogen, mond en op het voorhoofd. Met dit penformaat microstroom beauty device wordt huidverzorging in slechts 3 minuten naar een compleet nieuw niveau getild.

Het NuFACE FIX Line Smoothing Serum is het eerste microstroom Skincare in serumvorm dat de huid verheldert en verstrakt en vocht langdurig vasthoudt om vermoeide ogen te behandelen, doffe huid te revitaliseren en te zorgen voor een stralend resultaat.

3 MINUTEN LIFT

Een behandeling van een gebied duurt slechts 3 minuten.

RIMPELVERMINDERING

Vervaagt direct fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen, lippen en voorhoofd.

VOLLE LIPPEN

Voor vollere lippen zonder chirurgische ingrepen of het gebruik van fillers.

6050%20NuFACE%20FIX%20(5)_edited.jpg

HOE HET WERKT?


Het NuFACE FIX-apparaat biedt zachte NuFACE-microcurrent-energie om het uiterlijk van de huid onmiddellijk gladder en strakker te maken. Voor de lippen geeft het kissable lips.

Het NuFACE FIX Serum is het eerste op microstroomtechnologie Skincare in serumvorm ooit. Deze formule werkt in het huidoppervlak, gaat vroegtijdige tekenen van huidveroudering tegen en biedt langdurige hydratatie.

HOE TE GEBRUIKEN


1. Breng een maskerachtige laag NuFACE FIX Serum aan op het geselecteerde, te behandelen gebied. Bestel nu en ontvang dit serum gratis bij jouw NuFACE FIX.

2. Behandel de probleemgebieden aan de hand van de NuFACE FIX 'feathering' techniek zoals aangegeven in de video.

 

3. Deze snelle veegbeweging zorgt voor een ware uitbarsting van energie die de huid verstevigt en glad en strak maakt en de lippen kissable.

Echte NuFACE FIX resultaten

Onbewerkte foto’s direct voor en direct na de 3-minuut durende FIX Device behandeling van de FIX Klinische Studie. Individuele resultaten kunnen variëren op basis van het huidtype en de huidconditie.

100% van de vrouwen gaf aan dat haar huid onmiddellijk gehydrateerd aanvoelde

before after fix.png

Basis

Na 3 minuten

Blijf op de hoogte

Ontvang deskundige huidverzorgingstips en wees de eerste die op de hoogte is van nieuwe NuFACE-producten, uitverkoop en exclusieve kortingen.

NuFACE Skincare shop

bottom of page