MICROCURRENT SKINCARE

Speciaal samengesteld met hoogwaardige ingrediënten voor uw huid en om de behandeling met microstroomtechnologie te activeren en te optimaliseren.

NuFACE SKINCARE shop

Firming and Brightening Silk Crème 177,5 ml

Geïoniseerde Crème Activator

€ 99,95

Hydrating Aqua Gel 296 ml

Geïoniseerde Gel Activator

€ 66,95

Leave-On Gel Primer 148 ml

Gel primer

€ 31,95

NuFACE FIX Serum 15 ml

Rimpels verzachtend serum

€ 55,95

Firming and Brightening Silk Crème 50 ml

Geïoniseerde Crème Activator

€ 55,75

Hydrating Aqua Gel 50 ml

Geïoniseerde Gel Activator

€ 32,95

Leave-On Gel Primer 296 ml

Gel primer

€ 55,95

Prep-N-Glow

Cleanser

€ 29,95

Firming and Brightening Silk Crème 97,6 ml

Geïoniseerde Crème Activator

€ 78,50

Hydrating Aqua Gel 97,6 ml

Geïoniseerde Gel Activator

€ 44,35

Leave-On Gel Primer 59 ml

Gel primer

€ 14,95

Prep-N-Glow

Cleanser

€ 12,95

Elke NuFACE Trinity® bevat de klassieke Facial Trainer Attachment voor al uw lift behoeften. Zodra u verliefd bent geworden op microstroom, kunt u uw behandeling naar een hoger niveau tillen met het Effectieve Lip en Eye opzetstuk te bevestiging voor die kleine, moeilijk bereikbare gebieden rondom de ogen en lippen. Het Trinity Wrinkle Reducer opzetstuk, dat gebruikmaakt van nauwkeurige roodlichttherapie, is ook een geweldige toevoeging om fijne lijntjes en rimpels rondom de mond, op het voorhoofd en rondom de ogen te verbeteren.
 
Breng uw microstroom ervaring naar een hoger niveau met onze gebruiksvriendelijke NuFACE Trinity opzetstukken en accessoires, die allemaal door de FDA zijn goedgekeurd. Om uw ogen en lippen effectief te liften, is ons NuFACE Trinity Effective Lip & Eye opzetstuk een geweldige optie. Het ELE opzetstuk biedt gerichte microstroom technologie die de moeilijk bereikbare fijne lijntjes en rimpels rondom uw ogen en lippen optilt en verbetert. Met zijn dubbele staafjes ontvangt u nauwkeurige microstroom die fijne lijntjes en rimpels, zoals wenkbrauw rimpels, kraaienpootjes en lachrimpels, zachtjes verzacht.
 
Als u zich wilt concentreren op rimpels in het gezicht, is onze NuFACE® Trinity Wrinkle Reducer opzetstuk een uitstekend hulpmiddel. De Trinity Wrinkle Reducer maakt gebruik van roodlicht technologie om fijne lijntjes en rimpels rondom de ogen, mond en op het voorhoofd te minimaliseren. Met een precieze combinatie van rood, amber en infrarood licht, is de Trinity Wrinkle Reducer een geavanceerde, volledige gezichtsbehandeling om fijne lijntjes en rimpels teder te behandelen.
 
Om u te concentreren op grotere oppervlakken van uw gezicht en uw hals, is onze NuFACE Trinity® Facial Trainer een geavanceerd microstroom opzetstuk voor gezichtsversteviging. In slechts 5 minuten stimuleert de Trinity Facial Trainer uw huid zachtjes met microstroom met behulp van twee speciaal ontworpen bollen, waardoor een eindresultaat ontstaat van een verbeterde gezichtscontour en verzachting van fijne lijntjes en rimpels.