top of page

HOE RESET IK MIJN NuFACE TRINITY APPARAAT?

Elk NuFACE apparaat is vervaardigd in San Diego, Californië. Tijdens het transport, kan de batterij van uw NuFACE Trinity apparaat 'uitputten' en is een simpele reset nodig. Volg deze eenvoudige stappen om uw apparaat te opladen in een mum van tijd! Vergeet niet uw apparaat op te laden 12 uur voor het eerste gebruik! Huidverstrakking

Om het apparaat te resetten, verwijder eerst de Trinity Facial Trainer (microstroom) attachment door achter op de drukknop te drukken en het attachement te verwijderen.

Pak een paperclip en buig het zoals op onderstaande afbeelding. Het reset gaatje vindt u aan de bovenzijde rechts van het serienummerlabel in het apparaat.

Plaats het apparaat in de oplader, zorg ervoor dat deze vastzit en dat de oplader is aangesloten. Plaat de paperclip in het reset gaatje totdat deze niet dieper kan. Het is niet noodzakelijk een neerwaartse druk toe te passen. Nadat er contact gemaakt wordt en het resetten begint zullen er een of meer blauwe LED lampjes drie keer gaan knipperen. Gevolgd door twee opstart tonen. Het toenemende sequentiële LED-patroon begint dan, wat aangeeft dat het laden begonnen is. Laat het apparaat minstens 12 uur in de oplaadstandaard staan. De reset moet worden uitgevoerd met het apparaat in zijn laadstation.

Heeft u vragen of wilt u hulp bij het resetten, neem contact op met onze helpdesk: +31 (0) 413 - 820 206 of mail naar info@mynuface.nl

bottom of page