top of page

Doelgerichte ogen & lippen Behandeling

Vermindering van de zichtbaarheid van fijne lijntjes van het oog- en lippen gebied; zoals wenkbrauw rimpels, kraaienpootjes en lachrimpels. Huidverjonging

Behandeltijd:

3 - 8 minuten

Voor het beste resultaat, voert u de behandeling 5 dagen in de week uit gedurende 60 dagen. 

 

Om het resultaat te behouden, voert u de behandeling 2 tot 3 dagen per week uit.

NuFACE Trinity® met Facial Trainer

én

NuFACE Trinity®

met ELE

Ben er zeker van dat u uw NuFACE Trinity apparaat vóór het eerste gebruik volledig opgeladen hebt. 

Dit kunt u zien aan het blauwe licht vooraan op uw NuFACE Trinity.

In de lader of aan de oplaadsnoer verschijnt, indien volledig opgeladen, een aaneengesloten halve cirkel van blauw licht. Tijdens het opladen ziet u in tegenstelling een knipperend blauw licht.

STAP 1: VOORBEREIDING

 1. Reinig de huid met een olievrije reiniger, verwijder make-up, oliën en onzuiverheden.Ideaal zijn Prep-N-Glow™ Cloths
  Optioneel: Breng bij voorkeur NuFACE serum aan door in de huid te tikken met uw vingertoppen. 

 2. Breng de NuFACE Gel Primer aan in een masker-achtige laag op één gebied per keer, te beginnen met de linker wang. De huid moet er nat uitzien, en geen sensatie van het apparaat voelen. 

 3. Zet uw apparaat aan door op de ON/OFF-knop te drukken. Druk op de intensiteit bedieningsknop totdat u het maximale niveau heeft bereikt. De intensiteit kan op ieder gewenst moment worden aangepast.

STAP 2: LIFT

Behandeling 1: Onderlip

 

 1. Midden onderlip: Plaats beide bolletjes op de onderlip, waarbij het linker bolletje enigszins naast het midden van de mond wordt geplaatst (positie 1). Liften en in positie houden gedurende 1 pieptoon (5 seconden). 

 2. Rand van de onderlip: Plaats beide bolletjes op de onderlip waarbij het rechter bolletje naar de rand van de mond geplaatst wordt (positie 2). Liften en in positie houden gedurende 1 pieptoon (5 seconden). 

 3. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks nog twee keer. 

 

Zodra u het bovenstaande 3 keer hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder.

Behandeling 2: Bovenlip

 

 1. Midden bovenlip: Plaats beide bolletjes op de bovenlip, waarbij het linker bolletje enigszins naast het midden van de mond wordt geplaatst (positie 1). Liften en in positie houden gedurende 1 pieptoon (5 seconden). 

 2. Rand van de bovenlip: Plaats beide bolletjes op de bovenlip waarbij het rechter bolletje naar de rand van de mond geplaatst wordt (positie 2). Liften en in positie houden gedurende1 pieptoon (5 seconden). 

 3. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks twee keer. 

 

Zodra u het bovenstaande 3 keer hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder.

Behandeling 3: Nasolabiale plooi & lachrimpels

 

 1. Lager gedeelte nasolabiale plooi: Plaats beide bolletjes verticaal op de onderkant van de nasolabiale plooi, in de buurt van de bovenste hoek van de mond (positie 1). Liften en in positie houden gedurende 1 pieptoon (5 seconden). 

 2. Bovenste gedeelte nasolabiale plooi: Plaats beide bolletjes verticaal op de bovenste nasolabiale plooi waarbij het rechter bolletje richting de rand van de neus wijst   (positie 2). Liften en in positie houden gedurende 1 pieptoon (5 seconden). Zet de bolletjes niet rechtstreeks op of in de neus. 

 3. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks twee keer.

 

Zodra u het bovenstaande 3 keer hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder.

Behandeling 4: Onderste ooglid

 

 1. Onderkant van het onderste ooglid: Plaats beide bolletjes horizontaal aan de rand   van de buitenkant van de ogen/buitenste hoek van de onderste orbitale rand (positie1). Glijd langzaam naar de hoek aan de binnenkant van het oog (in de richting van de neus) gedurende 1 pieptoon (5 seconden). 

 2. Midden van het onderste ooglid: Plaats beide bolletjes horizontaal aan de rand van de onderkant van de ogen, direct boven positie1 (positie 2). Glijd langzaam naar de hoek aan de binnenkant van het oog (in de richting van de neus) gedurende 1 pieptoon (5 seconden). 

 3. Bovenkant van het onderste ooglid: Plaats beide bolletjes horizontaal aan de rand van de onderkant van de ogen, recht boven positie 2 (positie 3). Glijd langzaam naar de hoek aan de binnenkant van het oog (in de richting van de neus) gedurende 1 pieptoon (5 seconden). Plaats de bolletjes niet direct in de traanbuis. 

 4. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks twee keer.


Zodra u het bovenstaande 3 keer hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder.

Behandeling 5: Bovenste ooglid

 

 1. Onderkant van het bovenste ooglid: Plaats beide bolletjes horizontaal aan de rand van de buitenkant van de ogen/buitenste hoek van de bovenste oogkas (positie 1). Glijd langzaam naar de hoek aan de binnenkant van het oog (in de richting van de neus) gedurende 1 pieptoon (5 seconden). 

 2. Midden van het bovenste ooglid: Plaats beide bolletjes horizontaal aan de rand van de buitenkant van de ogen, recht boven positie 1 (positie 2). Glijd langzaam naar de hoek aan de binnenkant van het oog (in de richting van de neus) gedurende 1 pieptoon (5 seconden). 

 3. Bovenkant van het bovenste ooglid: Plaats beide bolletjes horizontaal aan de rand van de buitenkant van de ogen, recht boven positie 2 (positie 3). Glijd langzaam naar de hoek aan de binnenkant van het oog (in de richting van de neus) gedurende 1 pieptoon (5 seconden). Plaats de bolletjes niet direct op de oogleden.

 4. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks twee keer.


Zodra u het bovenstaande 3 keer hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder.

Behandeling 6: Wenkbrauw

 

 1. Binnenkant wenkbrauw: Plaats beide bolletjes horizontaal onder de wenkbrauw waarbij het rechter bolletje dicht bij de rand van de neus geplaatst wordt (positie 1) Liften en in positie houden gedurende 1 pieptoon (5 seconden).

 2. Middenkant wenkbrauw: Plaats beide bolletjes horizontaal onder de wenkbrauw in   het midden van de wenkbrauw (positie 2). Liften en in positie houden gedurende 1 pieptoon (5 seconden).

 3. Buitenkant wenkbrauw: Plaats beide bolletjes horizontaal onder de wenkbrauw, waarbij het linker bolletje aan de rand van de wenkbrauw geplaatst wordt (positie 3). Liften en in positie houden gedurende 1 pieptoon
  (5 seconden).

 4. Keer terug naar positie 1 en herhaal de bovenstaande reeks twee keer.

 

Zodra u het bovenstaande 3 keer hebt voltooid, ga verder naar de sectie hieronder.

STAP 3: AFSLUITEN

 1. Schakel het NuFACE apparaat uit door op de ON/OFF-knop te drukken en verwijder de overtollige gel van het apparaat. 

 2. Plaats uw apparaat op zijn laadstation of plaats aan de oplaadsnoer, zodat het klaar is voor het volgende gebruik.

 3. Verwijder de overgebleven Gel Primer van uw gezicht met een vochtige doek of doekje. 

 4. Pas uw favoriete NuFACE Serum toe of gebruik uw normale huidverzorgingsroutine.

REINIGEN VAN HET TRINITY APPARAAT

 1. Bevochtig een washandje met water. Veeg over sferen (sprieten) van het apparaat om de gel te verwijderen.
  Als het een tijdje geleden is dat u voor het laatst uw apparaat schoongemaakt heeft dan alcohol gebruiken met een tissue (niet te nat maken).

 2. Omdat de NuFACE is een elektrisch apparaat, is het essentieel om ervoor te zorgen dat het product - zoals gel of make-up – niet in de naden gaan zitten, of op een van de elektrische aansluitingen. Een met water bevochtigd washandje kan worden gebruikt om de buitenzijde te reinigen, maar water mag niet worden gebruikt om de contacten of interne onderdelen te reinigen. 

 3. Als er zich product bevindt bij de vergulde contacten onder de de sferen dan een wattenstaafje bevochtigen (niet een watje) met alcohol, veeg het schoon, droog het af en laat het aan de lucht drogen minstens een uur voor gebruik.

  LET OP: het gebruik van andere gels dan de NuFACE gels kan de bollen aantasten.

NuFACE FIX Starter Kit

Line Smoothing Device

€ 169,95

NuFACE ELE

Targeted Attachment for Trinity

€ 169,-

NuFACE Super Vita-C Booster Serum

Brighten + Correct

€ 74,95

NuFACE Trinity + ELE

Targeted Attachment for Trinity

Normaal € 551,- NU € 499,-

NuFACE TWR

LED Red Light Attachment for Trinity+

€ 169,-

NuFACE Super Peptide Booster Serum

Firming + Smoothing

€ 74,95

NuFACE Trinity + TWR

LED Red Light Attachment for Trinity

Normaal € 551,- NU € 499,-

NuFACE FIX Serum 15 ml

Line Smoothing

€ 55,95

NuFACE Super Antioxidant Booster Serum

Booster

€ 74,95

bottom of page