top of page

DO'S & DON'TS VOOR JE BRUILOFT


Binnenkort gaat het gebeuren, jouw grote dag is in zicht, je gaat trouwen!

Zorg je dan wel dat je bepaalde beauty rituelen zeker niet doet en bepaalde weer wel, volg onze tips.

BACHELORETTE BABES

Je bent de bruid of een van haar lucky choosen few, jullie gaan zeker een geweldige tijd doorbrengen samen.

Tijd voor een beetje verwennerij! DO! Een verwennerij feest!

Gezicht maskers, haarbehandelingen, experimenteren met nagellak kleurtjes en cocktails zijn geweldig voor een vriendinnen avondje.

Ach en huur een masseuse (of masseur) aan huis voor een relax momentje, gezelligheid gegarandeerd.

 

Source: HuffingtonPost.com

Ben je een bruid die spray tan gebruind wil zijn, wimper extensions draagt, je tanden gebleekt wil hebben, of een andere tijdelijke bruids schoonheidsbehandeling wilt ondergaan voor de grote dag? Zoek tijdig een goed moment om te experimenteren samen met je vriendinnen, zodat je voorkomt dat er iets fout kan gaan vlak voor het moment van jouw grote dag.

 

L'amour!

DO! Kies tijdig je lingerie! Een goed moment om online of in jouw favoriete bruidswinkel op zoek te gaan naar de perfecte lingerie voor je eerste nacht als mevrouw van.

Source: ModernWedding.com

ABSOLUUT DONT'S!

Kort voor jouw bruiloft is het absoluut niet de tijd om voor het eerst laserbehandelingen, fillers of behandelingen te ondergaan waar je niet van weet hoe je erop reageert.

Wil je dit wel, zorg dat je dit maanden van tevoren al eens geprobeerd hebt, just in case.

 

Straal de hele dag!

DO! Je huid!

Start gedisciplineerd met een huidverbeteringsprogramma tenminste 3 maanden van tevoren. Eerlijk is eerlijk niet iedereen is gezegend met fijne poriën, egale huid of een healthy glow. Het aanbrengen van je natural make-up (het liefst minerale make-up met een spf) zal je nog mooier maken als je huid er perfect uitziet. Het geeft je ook nog eens een boost aan zelfvertrouwen (en dat alleen al is sexy)!

Wil je de liftende look van NuFACE start je 2 maanden voor je bruiloft met jouw Trinity en wil je een boost dan gebruik je de Trinity PRO die je aanschaft bij een van de erkende behandellocaties.

Source: ShutterStock.com

 

Denk goed na wat je eet!

DO! Eet gezond!

Het laatste wat je wilt is jezelf op je trouwdag opgeblazen en ongemakkelijk voelen. Eet voedsel waar voldoende vezels in zitten, yoghurt en groene groenten.

Source: Simple-Veganista.com

 

YES! Je kapsel en make-up

DO! Je haar en make-up!

Nadat je je jurk hebt uitgekozen vraag je of je een proef stofje mee mag nemen naar je kapper en visagist. Zo kan je visagist de perfecte make-up kleur kiezen die en past bij je huid, maar ook bij je jurk.

Heb je haren dat met vochtig weer snel kroest of juist snel haar krullen verliest, dan ben je op een regenachtige dag zeker de pineut. Zoek dan kapsel waarbij je je haren opsteekt en met een haarstukje erin creëert jouw kapper een kunstwerk (en niemand die het ziet).

Oooooh en let op dat je make-up tegen een stootje (traantje) kan. Minerale make-up van Colorescience is very water resistant, niet geheel onbelangrijk dachten wij.

Source: WeddingForward.com

 

VERGEET NIET!

DO! Een back-up plan!

Ondanks dat je je kapsel en je make-up gekozen hebt en het is perfect, zorg altijd dat je van je make-up een set thuis hebt in de kleuren zoals aangebracht tijdens je proef make-up. Film of maak stap voor stap foto's van je bruidskapsel en het aanbrengen van je make-up. Een kapper of visagist kan ook ziek worden.

 

EN VOOR JE VRIENDINNEN GELDT

DON'T! overtref de bruid!

Het is haar grote dag en zij verdient alle aandacht! Je haar en make-up is mooi, maar zeker niet overdreven. Een natuurlijke make-up is echt het mooist en als de bruid je vraagt om iets buiten je comfort-zone te gaan om te voldoen aan de 'group's overall look' dan doe je haar een heel groot plezier. Draagt de bruid grote parel oorbellen, dan draag jij kleine, snap je.

Source: StyleMePretty.com​

 

#bruiloft #bruid #trouwen

311 weergaven0 opmerkingen
bottom of page