top of page

MICROSTROOM TECHNOLOGIE EN DE VERBAZENDE ANTI-AGING VOORDELEN!


We weten dat mannen helemaal into gadgets zijn, maar wij vrouwen waarderen onze gadgets misschien wel meer.

Wat is Microstroom? Microstroom is een van de populairste innovaties in de anti-aging-industrie en wordt gebruikt in top kuuroorden en medische praktijken voor gezichtscontouring, verstrakking en het verstevigen van een (verouderende) huid.

Microstroom is een low-level stroom die de natuurlijke stroom van het lichaam imiteert en geeft zowel directe als gecumuleerde resultaten. Omdat microstroom sub-zintuiglijke werkt, is de behandeling rustgevend en de meeste klanten voelen helemaal niets.

Het is een veilige en effectieve technologie voor klanten die wensen een gezonder en jonger uitziend uiterlijk te bereiken en behouden. De resultaten kunnen enorm spectaculair zijn, dat microstroom behandelingen vaak worden aangeduid als de "5 minuten facelift."

 

Microstroom is in staat om de huid in het gelaat te stimuleren, door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag naar de aangezichtsspieren te zenden. Van microstroom is aangetoond, dat het de ATP-productie stimuleert, de drijvende factor achter de aanmaak van belangrijke proteïnen, zoals collageen en elastine.

Dit verhoogde ATP-niveau zorgt ook voor meer energie in de aangezichtsspieren, vergelijkbaar met hoe regelmatig sporten zorgt voor meer energie in de spieren van ons lichaam.​

In tegenstelling tot elders in ons lichaam, zijn aangezichtsspieren direct verbonden aan de huid, waardoor het verhogen van de energie in deze spieren zich meestal uit in een verbeterde en gelifte uitstraling.

 

Echte resultaten met microstroom behandelingen

Wenkbrauwlift

Let op haar verstrakking van haar kaaklijn en een verhoogde stand van wang. Deze 43-jarige gebruikte de NuFACE Trinity gedurende 5 minuten per dag, 5 dagen per week, voor slechts 60 dagen om deze resultaten te zien. *

Geen operatie, geen injecties en geen bezoek aan de dokter nodig!

Ook bij deze 52-jarige vrouwg zien we een vermindering van haar rimpels en een mooiere huidtoon in slechts 60 dagen. *

Bekijk meer ongelooflijke resultaten met behulp van microstroom behandelingen op MyNuFACE.nl.

*De ENGAGE klinische studie was een onafhankelijk onderzoek dat de werkzaamheid van het NuFACE Trinity® apparaat heeft geëvalueerd met onze Facial Trainer attachments voor het verbeteren van het gezichtscontour, huidtinten en de vermindering van rimpels. Deelnemers tijdens de studie maakten gebruik van de NuFACE Trinity Facial Trainer voor slechts 5 minuten per dag gedurende 60 opeenvolgende dagen. De resultaten van de klinische studie ENGAGE lieten zien:

  • 85% van de gebruikers ervaren een verbeterd gezichtscontour

  • 80% van de gebruikers rapporteerden dat hun huid gladder aavoelde

  • 77% van de gebruikers melden dat hun gezicht er steviger uitzag

 

Waar kan ik de NuFACE behandelingen ondergaan?

Er zijn behandelcentra's die de behandelingen aanbieden om zelf de resultaten te ervaren. Je vindt ze hier.

In de behandelcentra's worden de Trinity PRO's verkocht en kun je zelf thuis aan de slag om in 5 minuten per dag een mooiere huid te krijgen, je kaaklijn te verstrakken en een prachtige wenkbrauw lift te creëren. De specialisten in de behandelcentra leggen je uit hoe het apparaat te gebruiken en welke attachments er zijn.

#huid #kaaklijn #contour #antiaging #microstroom #wenkbrauwlift

423 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page