WAT IS ROOD LICHTTHERAPIE?


Je hebt er misschien wel eens over gehoord van je vrienden of van je dermatoloog. Rood lichttherapie, of zelfs blauw of groen lichttherapie, en hoe je verschillende kleuren licht kunt gebruiken om huidproblemen te behandelen. Misschien overweeg je zelf om het toe te gaan passen? Daarom zullen we je uitleggen wat rood lichttherapie is en hoe het werkt.

 

Rood lichttherapie is een bewezen methode om fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Lichttherapie voor de huid werd oorspronkelijk ontdekt door NASA in een poging om een oplossing te vinden voor het kweken van planten en het voeden van astronauten in de ruimte.
Plantaardige biologen hebben, bij het zoeken naar de antwoorden, gekeken naar het effect van LED (light emitting diodes). LED's zijn toen succesvol gebleken bij de groei van planten.
NASA onderzocht ook het gebruik van LED-therapie bij de genezing van weefsels en vonden ook hier positieve resultaten. Dit onderzoek heeft geleid tot de ontwikkeling van innovatieve en krachtige LED's die nu worden gebruikt in verschillende uitvoeringen en toepassingen bij lichttherapie voor de huid. Rood licht is in het bijzonder een bewezen een effectieve gezichtsbehandeling, omdat het fijne lijntjes en rimpels kan verminderen.
 

Laten we eens kijken hoe rood lichttherapie werkt.

Elke kleur van het licht bezit van nature een andere golflengte, die de huid tot een bepaalde diepte doordringt. Hieronder staat een diagram van het lichtspectrum. Het menselijk oog kan slechts een klein gedeelte van de golflengten zoals hieronder zien, het zichtbare licht.

Bron: ces.fau.edu

Licht met de golflengtes van de kleuren rood en amber en infrarood licht kan daadwerkelijk doordringen in de dermale laag, de laag waar collageen en elastine zich bevinden en de aanmaak daarvan plaatsvindt.

In esthetische toepassingen, zoals de Trinity Wrinkle Reducer, wordt het rode licht door middel van LED's uitgezonden om licht energie te produceren met zeer weinig warmte, wat een niet-invasieve, comfortabele ervaring voor de gebruiker geeft. Het is een veilige behandeling voor mensen, die op een natuurlijke en effectieve manier fijne lijntjes en rimpels willen verminderen en hun algehele uitstraling willen verbeteren.

Check out the Trinity Wrinkle Reducer for yourself!

ROOD LICHTTHERAPIE

Behandelingen met rood licht kunnen je helpen bij het verminderen van rimpels, zoals o.a. rond de ogen, mond en het voorhoofd.

Laten we eens een kijkje nemen naar enkele resultaten bij het gebruik van rood licht met de Trinity Wrinkle Reducer.

Resultaat op het voorhoofd na 60 dagen gebruik van de Trinity Wrinkle Reducer.

Resultaat bij kraaienpootjes na 60 dagen gebruik van de Trinity Wrinkle Reducer.

Als je je afvraagt hoe je zelf dit soort resultaten kunt krijgen, check deze video om te zien hoe gemakkelijk het is om de Trinity Wrinkle Reducer gebruiken.

#antiaging #huid #lichttherapie #nuface #rood

4.884 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven