top of page

PRIME(R) TIME


Als je jouw NuFACE Trinity-apparaat niet in combinatie met de NuFACE Gel Primers gebruikt... behaal je waarschijnlijk niet de best mogelijke resultaten.

De NuFACE Primers, of soms NuFACE crème's genoemd, zijn essentieel om de beste contouren en huidtoon te verkrijgen! Laten we een beetje dieper graven in waarom NuFACE primers de beste zijn en waarom je ze nodig hebt. Zullen we?

 

WELKE GEL PRIMERS?

We hebben 3 fantastische gel primers om uit te kiezen.

GEL PRIMER

Eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk te verwijderen en...

  • Parabenenvrij

  • Kleurstofvrij

  • Parfumvrij

  • Olievrij

  • Lichtgewicht en super gemakkelijk te verwijderen

24K GOLD GEL PRIMERS

Dit zijn echt one-of-a-kind gezicht primers! Gemaakt met echt gouden vlokken en verkrijgbaar in 2 anti-aging formules, namelijk Brighten en Firm.

Upgrade je gel primer:

- Met handige applicator - Lichtgewicht formule die niet verwijderd hoeft te worden - Anti-aging 24K Gold Complex - Olievrij, parfumvrij en parabenenvrij

24K Gold Gel Primer BRIGHTEN

24K Gold Gel Primer BRIGHTEN met huidverhelderende ingrediënten, zoals niacinamide en zoethoutwortelextract, helpt bij het verminderen van donkere vlekken voor een stralender uitziende huid.

24K Gold Gel Primer – FIRM

Wie wil er niet een strakkere, meer stevige huid? In de FIRM formule zitten ingrediënten zoals DMAE en alfaliponzuur, die helpen je huid te verstrakken voor een jonger uitziende huid.

Onze 24K Gold Gel Primers haal je er niet af, maar masseer je na je behandeling heerlijk in.

 

GEL PRIMER MYTHES

1. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden

FOUT!

Eigenlijk zou je niets tot bijna niets moeten voelen, bij het gebruik van je NuFACE Trinity of NuFACE MINI, hooguit slechts een lichte prikkeling. Tenminste, als je de juiste Gel Primer erbij gebruikt.

2. Aloë Vera Gel is ook goed

NAUWELIJKS!

Aloë Vera Gel heeft niet de stroomgeleidende eigenschappen, die nodig zijn om de microstroom te geleiden in de huid. Onze Gel Primers zijn uniek geleidend en klinisch aangetoond het meest effectief om te gebruiken met je NuFACE-apparaat.

 

HOE GEBRUIK JE DE GEL PRIMERS?

Het gebruik van onze NuFACE Gel Primer is simpel:

Je brengt een masker-achtige laag aan op je gezicht, voordat je met de microstroombehandeling begint. Maak je geen zorgen over de tijdsduur. Het aanbrengen van de gel en de behandeling kan in 5 minuten gebeuren met jouw Trinity of MINI.

Je kunt je vingers gebruiken of, als je de 24K Gold Gel Primer gebruikt, de applicator die aan de tube vast zit. Gebruik het bovenstaande schema als je nog niet gewend bent aan je NuFACE ritueel, maar je kunt elke volgorde aanhouden die je wilt. We raden wel aan om de secties 1,2,3,4 per keer aan te houden om te voorkomen dat de gel uitdroogt.

 

HOE KRIJG IK HET BESTE RESULTAAT?

Een NuFACE Gel Primer is een belangrijk onderdeel in je NuFACE Trinity of NuFACE MINI behandeling. Ook al heb je letterlijk maar 10 minuten in je drukke ochtenden. Met slechts 5 minuutjes begin je je dag stralend en met een mooie jeugdige look.

Wil je nog meer tijd besparen? Dan ga je voor de 24K Gold Primer, die je kunt laten zitten en die meteen een goede basis voor je dag make-up is.

Heb je zin om heerlijk in je bed een uitgebreide NuFACE Trinity behandeling te doen, terwijl je nog even de stukken doorneemt voor morgen of de dag wilt delen met je Facebook vrienden. Je kunt altijd en overal NuFACE-en.

 

Ennnnn, omdat wij weten dat jij net als wij er graag goed uitziet, vonden we de Sinter-Kerst-Cadeau een goed idee.

Bij aanschaf van je NuFACE Trinity, die je online kunt bestellen, of bij je NuFACE Trinity PRO die je bij je behandellocatie koopt, ontvang je onze 24K Gold Gel Primer FIRM t.w.v. € 44,95 helemaal gratis!

 

#Gold #Gel #Primer #NuFACE #FIRM #kaaklijn #Microstroom #Kerst #FreeGift

408 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page