top of page

GEBRUIK JIJ MICROSTROOM IN JE DAGELIJKSE HUIDVERZORGING?


Je hebt de buzz rondom microstroom misschien al gehoord - mogelijk via je schoonheidsspecialiste, cosmetisch arts, huidtherapeut, de bladen, BFF, of je zus. Sommigen zeggen dat het een "must-have" is of dat het "de nieuwe hot trend in celebrity beauty" is.

Als je dit gehoord hebt, dan heb je jezelf misschien ook al afgevraagd of het iets is?

  • "Zou ik microstroom moeten gebruiken?"

  • "Doet het pijn?"

  • "Werkt het?"

  • "Is het de investering waard?"

  • "Kan ik het gebruiken bij mijn eigen gezichtsverzorging merk?"

Als je dit bekend in de oren klinkt lees dan met ons mee... we zullen je helpen bij het beantwoorden van een aantal van deze vragen.

Om te beginnen, laten we eerst duidelijk zijn over wat microstroom nou eigenlijk is...

Microstroom is een zeer populaire anti-aging behandeling van de huid, die wordt gebruikt voor de gezichtscontouren, verhoging van de aangezichtsspierspanning en versteviging van een verouderende huid. Net als alle spieren in je lichaam, hebben je aangezichtsspieren behoefte aan een goede workout-routine om resultaten vast te houden. Denk aan opgeheven jukbeenderen, een afgeronde kaaklijn en de algehele benijdenswaardig afgezwakte tekenen van veroudering!

Laten we eens een diepere kijk nemen in de microstroombehandelingen en waarom je zou kunnen overwegen ze toe te voegen aan je dagelijkse huidverzorging routine.

WAT IS MICROSTROOM & HOE WERKT HET?

Microstroom is een low-level stroom, die de natuurlijke stroom in het lichaam nabootst - en ja, door je lichaam loopt eigenlijk al elektrische stroom heen! Microstroom behandelingen bieden daadwerkelijk zowel directe voordelen (zoals een betere contour en opgeheven wenkbrauwen), maar ook cumulatieve anti-aging resultaten bij regelmatig gebruik als onderdeel van je dagelijkse huidverzorging routine.

Dus... hoe werkt het dan?

Leuk feitje! Je gezicht is eigenlijk de enige plaats op je lichaam waar spieren direct aan je huid zijn gehecht. Dus microstroom, in combinatie met de geleidende Gel Primer, reist door de huid en stimuleert deze spieren die recht onder je gezichtshuid liggen - net zoiets als een work-out voor je gezicht. De primer is eigenlijk de sleutel tot dit proces. Zonder de juiste gel primer (de 24K Gold Primer kun je zelfs laten zitten - met al zijn anti-aging voordelen-) wordt de behandeling ineffectief, doordat de microstroom niet in de huid kan komen en daardoor ook de spieren niet bereikt.

Dus... als je het goed gebruikt, kan de microstroombehandeling de gezichtsspieren stimuleren, waardoor de huid gelift en verstevigd wordt en rimpels verminderen.

Veel mensen vragen zich af of je enige sensatie voelt tijdens het gebruik van microstroom apparaten. Bij correct gebruik, dus samen met de geleidende Gel Primer, voel je eigenlijk weinig tot niets.

Leer hier hoe je zelf microstroom-technologie goed gebruikt met deze stap-voor-stap microstroom behandeling video's.

Maar voor nu, laten we in de voordelen van microstroom duiken...

MOOIERE HUIDTOON

We willen allemaal een betere huidskleur; maar soms, hyperpigmentatie, zonneschade, hormonen en acne littekens laat ons een ongelijkmatige teint zien.

Sommige vrouwen gebruiken make-up om hun ongelijkmatige teint te camoufleren, maar hoe zou je het vinden om de wortel van het probleem op te lossen, zodat je het niet hoeft te verdoezelen? Laten we eerlijk zijn, elke vrouw wil zich echt mooi voelen, met of zonder make-up, en dat begint met een gezond ogende huid.

Met een microstroom-apparaat en een op vitamine C gebaseerd serum stimuleer je niet alleen je aangezichtsspieren, maar wordt ook je huid gestimuleerd en zal de productie van collageen en elastine verbeteren.

VORM & CONTOUR JE HUID


Contouring is niet zomaar een bevlieging!

Veel vrouwen gebruiken make-up technieken om te shapen, te contouren en/of te high lighten met kleur, terwijl sommige met behulp van fillers hun gewenste gezichtsvorm proberen te krijgen. Het gebruiken van een toning apparaat voor het gezicht, is contouren ook een geweldige oplossing!

"De behandeling herprogrammeert in wezen je spieren om weer in vorm te komen, waarbij de gezichtscontouren worden gelift. " legt huidverzorging expert Ildi Pekar uit.

Met microstroom, kun je die mooie boog in je wenkbrauw en gedefinieerde jukbeenderen in slechts 5 minuten per dag krijgen. In feite creëer je een perfect canvas, als je een NuFACE microstroom behandeling doet voordat je je make-up aanbrengt.


KAN IK HET GEBRUIKEN MET MIJN EIGEN GEZICHT VERZORGINGSMERK?

JA! Zorg er wel voor dat je huid ALTIJD schoon is. Reinigen, daarna lichtjes scrubben zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijdert worden van je huid. Microstroom houdt ervan om op een mooie schone huid zijn werk te doen. Vergeet niet een goede laag Leave-On-Gel Primer aan te brengen voordat je begint met je NuFACE Trinity behandeling.

#antiaging #wenkbrauwlift #huid #microstroom #kaaklijn #NuFACE #contour #Gel

2.329 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page