JE BESTE LIFT


Hoewel het wat kostbaar kan zijn om regelmatig gezichtsbehandelingen in je favoriete schoonheidssalon, huidtherapie praktijk of medispa kliniek te laten doen, weten de meeste vrouwen dat het ook zeker de moeite waard is. Deze professionals zijn altijd up to date met de meest recente behandeltechnieken en weten welke producten werkzaam zijn voor je huid. De juiste ondersteuning die je zelf thuis doet draagt enorm bij in de resultaten, waarvan jij, maar ook je behandelaar baat bij hebben.

De combinatie van het gebruik van microstroom in de salon of praktijk met het zelf toepassen van de Facial Lift met het NuFACE gelaatsapparaat is een combinatie die inmiddels door velen wordt toegepast. Wil je door een professional in de NuFACE lift behandeld worden, dan maak gerust een afspraak. Je vindt ze hier.

In de loop der jaren hebben we ontdekt dat, veel vrouwen de onmiddellijke voordelen van het gebruik van microstroombehandelingen snel zien, maar voor sommigen, kan het een beetje lastig zijn. Dus laten we je helpen de lift goed uit te voeren.

DE 5-MINUTEN FACIAL-LIFT

Tijdens de drukke ochtenden wanneer je letterlijk 10 minuten tijd over hebt voor voor jezelf, kan de 5-minuten gezichtslift en je routine om in 5-minuten je make-up op te doen genoeg zijn om je dag goed te maken en je goed te voelen!

TIPS VOOR DE BESTE FACIAL LIFT

1. PREP UP

Zorg ervoor dat je huid echt schoon is. Je hebt diverse opties, belangrijk is en blijft dat je je dode huidcellen en talg verwijderd zijn van je huid. Dit kun je doen door een reiniger te gebruiken die voor een vette huid geschikt is. Verwar vetheid (talg) niet met een droge (vochtarme) huid. Gebruik daarna een scrub waarmee je de dode huidcellen verwijdert, gevolgd door een lotion of pad waar bijvoorbeeld salicylzuur in zit.

Om het je gemakkelijk te maken hebben wij voor jou de PREP-EN-GLOW Cloths™ dubbelzijdige reinigingsdoekjes ontwikkeld.

Deze super handige reinigingsdoekjes zijn multifunctioneel inzetbaar; ze reinigen, exfoliëren en hydrateren de huid! Ideaal voor thuis, op reis of waar je ook bent.

PREP-N-GLOW™ Cloths zijn uniek in haar soort, door het hyaluronzuur, mineralen en anti-oxidanten wordt de huid gevoed en geeft het direct een stralend effect.

  • De zachte katoenzijde verwijdert make-up, vuil en talg

  • De polishing micro-dots exfoliëren

  • Het hyaluronzuur zorgt voor hydratatie van de huid

  • Doordrenkt met luxe anti-aging ingrediënten

  • Bevatten geen oliën, alcohol, parabenen of sulfaten

  • Per stuk verpakt voor een optimale werking

LEUK VOOR JEZELF - SAY CHEESE!

We gaan aan de slag.

Neem een voor foto. Dit zal het veel makkelijker maken om het onmiddellijke verschil te zien.

Wat heb je nodig?

Gereinigde, schone huid (die je net gedaan hebt).

Mobiele telefoon. Natuurlijke verlichting van buiten of voor een raam. Maak je selfie recht van voren met je haar uit je gezicht.

2. GEL UP

Veel primer

Het aanbrengen van een royale maskerachtige laag van de Gel Primer is de essentiële eerste stap voor je NuFACE microstroombehandeling die ervoor zorgt dat je de beste resultaten krijgt. De 24K Gold Gel Primers zijn onze meest populaire Gel Primers vanwege de huidverzorgings voordelen en vanwege hun brush applicators. Je kunt de gel na je NuFACE behandeling in je huid masseren. Ze zijn verkrijgbaar in zowel Brighten (bij een ongelijkmatige huidtoon) als Firm (bij fijne lijntjes en rimpels) formule.

3. LIFT UP

Microstroomapparaat Pak je favoriete NuFACE Trinity of NuFACE MINI-apparaat, de enige FDA goedgekeurde, thuis-microstroom gelaatsvertrakkende apparaten die in je handpalm passen om fantastische, snelle en langdurige resultaten te bieden.

Meer informatie over microstroom gezichtsbehandelingen, als je het nog niet hebt gezien, vind je hier, je zult verbaasd zijn!