VOOR PROFESSIONALS

 Verhoog uw klanttevredenheid en vergroot de groei van uw kliniek, medispa, praktijk of salon met de klinisch bewezen en door de FDA goedgekeurde antiaging-apparaten van NuFACE. huidverjonging

 

NuFACE biedt een verscheidenheid aan niet-invasieve huidverzorgingstechnologieën, die u kunt implementeren in uw behandelingen, esthetische ingrepen en in at-home huidverzorgingregimes en geeft u zo een nieuwe bron van inkomsten voor uw bedrijf.

Voor professionals is er het NuFACE Trinity PRO apparaat welke meer kracht heeft en uitsluitend verkocht mag worden in uw praktijk (niet online). 

 

  • Integreer NuFACE in uw gezichtsprotocollen voor verbeterde cliëntresultaten

  • Retail NuFACE apparaten en opzetstukken voor thuisgebruik voor een hogere omzet

 

De NuFACE apparaten hebben talrijke onderscheidingen gewonnen, zijn te zien in de toonaangevende bladen over schoonheid en esthetiek en zijn favoriet onder de meest vooraanstaande schoonheidsprofessionals. NuFACE is in korte tijd wereldwijd een gewild apparaat geworden onder hen, die zoeken naar natuurlijke schoonheid. 

Trainingen NuFACE

Deelname is VRIJ van kosten en voorbehouden aan klanten van JC Imp B.V. die NuFACE voeren of direct na de opleiding gaan voeren. 
Plaatsen voor deelname zijn beperkt. Inschrijving geschiedt op volgorde van ontvangst.