Veelgestelde vragen

Kan ik NuFACE Trinity toepassen in mijn hals?


Jazeker, er is een gebruiksaanwijzing speciaal voor het hals gebied. Als je op de foto klikt kun je lezen hoe je dit precies moet doen. Behandeling van de hals
Hoe reinig ik mijn NuFACE Trinity apparaat?


Bevochtig een washandje met water. Veeg over sferen (bollen) van het apparaat om de gel te verwijderen.
Als het een tijdje geleden is dat je voor het laatst het apparaat schoongemaakt hebt, gebruik dan een tissue en doe er wat alcohol op. Maak het tissue niet te nat en veeg over de koppen.
Klik op de foto om verder te lezen.
Ik ben schoonheidsspecialiste en wil NuFACE graag aanbieden in mijn salon, kan dit?


Ja, we hebben voor salons, huidtherapiepraktijken en cosmetische praktijken speciale behandelprotocollen met onze NuFACE Trinity apparaten. Het maakt niet uit met welk merk je werkt, de lift behandeling is toe te passen in de behandeling. Je kunt een mail sturen naar: info@mynuface.nl
Ik heb mij NuFACE Trinity al een tijdje niet gebruikt en hij laadt niet op, hoe reset ik het apparaat?


Om het apparaat te resetten, verwijder eerst de Trinity Facial Trainer (microstroom) attachment door achter op de drukknop te drukken en het attachement te verwijderen. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we het gevisualiseerd voor je, klik hier.
Wat is het verschil tussen NuFACE Trinity en NuFACE Trinitry PRO?


De microstroom in de NuFACE Trinity Pro is 25% krachtiger dan de normale NuFACE. De NuFACE Trinity Pro niet online verkrijgbaar, maar enkel bij de erkende NuFACE verkooppunten. Vind een locatie bij jou in de buurt door hier te klikken.
Is er verschil in de werkzaamheid en kracht tussen de NuFACE mini en NuFACE Trinity?


De kracht van de microstroom is in beide apparaten gelijk, echter wil je je behandeling uitbreiden met het Eye and Lip Enhancer Attachment (ELE) of het Trinity Wrinkle Reducer Attachment (TWR), dan is dat alleen mogelijk met de NuFACE Trinity. Op de NuFACE mini kun je geen attachment koppelen.
Zit er garantie op NuFACE apparaten?


Ja zeker, op alle devices die aangekocht zijn bij een erkende verkooplocatie of online bij mynuface.nl of op bol.com zit 2 jaar garantie.
Moet je altijd gel gebruiken of werkt dit apparaat even goed met enkel water op de huid?


Ons advies is om altijd de NuFACE gel primer te gebruiken, omdat deze zorgt voor de meest optimale geleiding van de microstroom waardoor het beste resultaat behaald kan worden. Bovendien glijdt het device dan soepel over de huid en voelt de behandeling prettig aan. Gebruik een andere gel dan NuFACE gel, zo blijven de bollen van je apparaat glanzen. Gebruik je een andere gel, dan zullen de bollen mat worden en je device zal niet meer de microstroom geleiden zoals gewenst.
Kan ik de NuFACE Trinity (PRO) ook gebruiken op mijn lichaam?


De microstroom van NuFACE Trinity (PRO) is niet krachtig genoeg om het lichaam te behandelen. Speciaal om deze reden is de NuBODY ontwikkeld, deze zorgt ervoor dat de huid van het lichaam strakker en steviger wordt, bovendien worden putjes hierdoor minder zichtbaar. Nieuwsgierig geworden naar NuBODY en de resultaten klik dan hier.

BREAK THE ICE

BREAK THE ICE 1

CONTACT

Adres

Frisselsteinstraat 8

5461 AD, Veghel

info@mynuface.nl \\ Tel: + 31 (0) 413 - 820 206 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Voor pers gerelateerde zaken:

Customized Media

Mirjam van der Meer

E: mirjam.vandermeer@customizedmedia.nl

T: (0) 20 - 207 71 70 90

© 2020 by JC Imp BV