Veelgestelde vragen

Kan ik NuFACE Trinity toepassen in mijn hals?


Jazeker, er is een gebruiksaanwijzing speciaal voor het hals gebied. Als je op de foto klikt kun je lezen hoe je dit precies moet doen. Behandeling van de hals
Hoe reinig ik mijn NuFACE Trinity apparaat?


Bevochtig een washandje met water. Veeg over sferen (bollen) van het apparaat om de gel te verwijderen.
Als het een tijdje geleden is dat je voor het laatst het apparaat schoongemaakt hebt, gebruik dan een tissue en doe er wat alcohol op. Maak het tissue niet te nat en veeg over de koppen.
Klik op de foto om verder te lezen.
Ik ben schoonheidsspecialiste en wil NuFACE graag aanbieden in mijn salon, kan dit?


Ja, we hebben voor salons, huidtherapiepraktijken en cosmetische praktijken speciale behandelprotocollen met onze NuFACE Trinity apparaten. Het maakt niet uit met welk merk je werkt, de lift behandeling is toe te passen in de behandeling. Je kunt een mail sturen naar: info@mynuface.nl
Ik heb mij NuFACE Trinity al een tijdje niet gebruikt en hij laadt niet op, hoe reset ik het apparaat?


Om het apparaat te resetten, verwijder eerst de Trinity Facial Trainer (microstroom) attachment door achter op de drukknop te drukken en het attachement te verwijderen. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we het gevisualiseerd voor je, klik hier.
Wat is het verschil tussen NuFACE Trinity en NuFACE Trinitry PRO?


De microstroom in de NuFACE Trinity Pro is 25% krachtiger dan de normale NuFACE. De NuFACE Trinity Pro niet online verkrijgbaar, maar enkel bij de erkende NuFACE verkooppunten. Vind een locatie bij jou in de buurt door hier te klikken.
Is er verschil in de werkzaamheid en kracht tussen de NuFACE mini en NuFACE Trinity?


De kracht van de microstroom is in beide apparaten gelijk, echter wil je je behandeling uitbreiden met het Eye and Lip Enhancer Attachment (ELE) of het Trinity Wrinkle Reducer Attachment (TWR), dan is dat alleen mogelijk met de NuFACE Trinity. Op de NuFACE mini kun je geen attachment koppelen.
Zit er garantie op NuFACE apparaten?


Ja zeker, op alle devices die aangekocht zijn bij een erkende verkooplocatie of online bij mynuface.nl of op bol.com zit 2 jaar garantie.
Moet je altijd gel gebruiken of werkt dit apparaat even goed met enkel water op de huid?


Ons advies is om altijd de NuFACE gel primer te gebruiken, omdat deze zorgt voor de meest optimale geleiding van de microstroom waardoor het beste resultaat behaald kan worden. Bovendien glijdt het device dan soepel over de huid en voelt de behandeling prettig aan. Gebruik geen andere gel dan NuFACE gel, zo blijven de bollen van je apparaat glanzen. Gebruik je een andere gel, dan zullen de bollen mat worden en je device zal niet meer de microstroom geleiden zoals gewenst.
Kan ik de NuFACE Trinity (PRO) ook gebruiken op mijn lichaam?


De microstroom van NuFACE Trinity (PRO) is niet krachtig genoeg om het lichaam te behandelen. Speciaal om deze reden is de NuBODY ontwikkeld, deze zorgt ervoor dat de huid van het lichaam strakker en steviger wordt, bovendien worden putjes hierdoor minder zichtbaar. Nieuwsgierig geworden naar NuBODY en de resultaten klik dan hier.
Wat is het verschil tussen de ELE en NuFACE Fix?


NuFACE Eye and Lip Enhancher (ELE) is echt specifiek voor het liften en werkt tot op de spieren. NuFACE Fix werkt specifiek op de fijne lijntjes en rimpels.
Kan ik het NuFACE apparaat gebruiken in combinatie met rosacea?


Ja, dat kan. Wij adviseren om te beginnen met een lage stand en daarna aan te passen tot wat voor jou comfortabel voelt.
Kan ik de batterij verwisselen van mijn NuFACE apparaat?


Nee, de batterij van een NuFACE apparaat kan niet worden verwijderd of vervangen. Als je problemen ondervindt met het inschakelen van jouw apparaat, neem dan contact op met tel.: + 31 (0) 413 - 820 206
Waarom kan ik niet met mijn NuFACE Trinity/PRO en NuFACE Mini rond mijn ogen en lippen komen?


De mond- en ooggebieden zijn cirkelvormige spieren en moeten met de spierrichting mee worden behandeld. Microcurrent reist door de spieren, dus je zult ook verbetering zien rond de mond en ogen.
Kan ik het apparaat gebruiken na of voor een cosmetische ingreep?


NuFACE is door de FDA goedgekeurd voor gezichtsstimulatie. Ben jij van plan om chirurgische facelifts, laserbehandelingen, botox en/of injectables te ondergaan of heb je deze gehad? Dan raden wij je aan om je arts raad te plegen voor je NuFACE gaat gebruiken.
Moet ik mijn NuFACE Trinity apparaat vaker gebruiken, of mijn Trinity Wrinkle Reducer?


De luxe van het hebben van beide is dat je niet hoeft te kiezen welke je meer moet gebruiken. Zie het als je eigen persoonlijke anti-aging team: gebruik ze wanneer jij wil om een jeugdige uitziende huid te bereiken.
Moet ik de Trinity Wrinkle Reducer (TWR) gebruiken voor of na mijn NuFACE Trinity apparaat?


We adviseren je om eerst de Trinity Wrinkle Reducer (TWR) te gebruiken, vervolgens het NuFACE Trinity apparaat en daarna je huidverzorging.
Waarom is er een speciaal NuFACE FIX Line Smoothing Serum? Kan ik ook een normale primer gebruiken?


NuFACE FIX Line Smoothing Serum is een speciaal geformuleerd serum en zal effectief uitbarstingen van energie leveren en deze huidvoordelen gedurende de dag voortzetten. Er is geen ander serum wat perfect matcht met NuFACE FIX.
Moet ik gebruik maken van NuFACE Leave-On Gel Primer? En wat doet het?


NuFACE Leave-On Gel Primer is speciaal geformuleerd om de beste resultaten te leveren met NuFACE Trinity en NuFACE Mini. NuFACE Leave-On Gel Primer leidt de microstroom en is daarom noodzakelijk voor de behandeling. Zonder de primer dringt de microstroom niet door tot de huid.
Wanneer en hoe vaak kan ik NuFACE FIX gebruiken?


We weten dat je verliefd wordt op je NuFACE FIX! Het goede nieuws is dat het zacht genoeg is om elke dag te gebruiken, tot 2 keer gedurende de dag.
Kan ik NuFACE FIX Line Smoothing Serum ook los gebruiken en over mijn make-up aanbrengen?


Je kunt beide doen - dat is wat NuFACE FIX Line Smoothing Serum zo uniek maakt. Het is de eerste Microcurrent Skincare™ in een serum dat je huid verheldert, verstrakt en wat vocht langdurig vasthoudt. Zelfs over je make-up!
Wat is het verschil tussen NuFACE Mini en NuFACE Trinity?


Zowel NuFACE Mini als NuFACE Trinity leveren een low-level elektrische stroom (microcurrent), die de huid stimuleert om zijn uiterlijk te verbeteren. De NuFACE Trinity is ontworpen met verwisselbare hulpstukken die meerdere anti-aging-oplossingen bieden met het gemak van slechts één apparaat. NuFACE Mini is een apparaat wat alleen microstroom bied. Het is een klein, draagbaar apparaat en toch heeft dezelfde kracht als NuFACE Trinity.
Wat is het verschil tussen NuFACE Trinity, NuFACE Trinity ELE en NuFACE Trinity TWR?


NuFACE Trinity Facial Trainer en NuFACE Trinity ELE leveren een low-level elektrische stroom (microstroom), die de huid stimuleert om het uiterlijk te verbeteren.NuFACE Trinity Facial Trainer stimuleert de grotere oppervlakken van het gezicht. NuFACE Trinity ELE is een gerichte microstroom behandeling om het uiterlijk van lip- en ooggebieden te verbeteren. NuFACE Trinity Wrinkle Reducer levert een nauwkeurige combinatie van rode, oranje en infrarood verlichting om het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

huidverjonging